Over KH

Over mij…

Ik ben Klazien, niet in een hokje te stoppen en misschien daarom doe ik veel en zet ik graag mijn talenten in voor de maatschappij en voor mijn medemens. Ik probeer de wereld een beetje mooier maken en daar waar ik kan een helpende hand uit te steken..

Als lid van het algemeen bestuur (hoofdingeland) van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, hou ik mij bezig met het waterbeheer in Noord Holland. Daarnaast heb ik een eigen adviespraktijk. Binnen de waterschapswereld ben ik fractievoorzitter van Groen Water&Land, een samenwerkingsverband van diverse waterschapsverenigingen in de regio. En last but not least ben ik ambassadeur diversiteitsbeleid van het A&O fonds voor de waterschappen. Ik zet mij onder andere in om de diversiteit in het bestuur te verbeteren. Op vrijwillige basis zet ik mijn talenten in en ben ik actief betrokken bij de samenleving.

In mijn jaren als freelancer heb ik veel verschillende artikelen geschreven, daarvan zijn er veel voor het NoordHollands Dagblad geweest, editie Zaanstreek en de algemene editie. Ik ben als verslaggever verschillende malen in Oekraine geweest en heb vandaaruit een aantal verhalen en blogs geschreven. In Afrika heb ik gezien hoe een beetje hulp mensen verder kan helpen. Enige jaren heb ik als oprichter via 54Life een project gedraaid in Gambia.

Ik heb meegewerkt aan het schrijven van enkele boeken waaronder ‘Daarom De Zaanstreek’ en ‘Daarom Waterland’. Beide boeken gaan over de streek en de bedrijvigheid die daarbij hoort. Mijn betrokkenheid en passie heb ik van mijn ouders geërfd.  Ik ben er trots op een dochter te zijn van twee mensen die zich met hart en ziel hebben ingezet om een van Zaanstreeks mooiste monumenten, geschilderd door Claude Monet te behouden. Helaas zijn mijn beide ouders jong overleden.

Alle artikelen en foto’s op deze webpagina’s zijn auteursrechtelijk beschermd, niets op deze site mag worden overgenomen zonder uitdrukkelijke toestemming van K. Hartog.